Címlap

Záróvizsgák

BA- és MA-képzésben részt vevő végzős hallgatóink záróvizsgáját 2020. január 7-én 10:00 órakor tartjuk a 247. könyvtárban.

A vizsgabizottság összetétele:

  • elnök:                 Dr. Agyagási Klára egyetemi tanár
  • belső tag:           Dr. Molnár Angelika egyetemi docens
  • külső tag:           Dr. Györfi Beáta egyetemi adjunktus (Szegedi Egyetem)

Kérem a végezni szándékozó hallgatóinkat, hogy a vizsgára iratkozzanak fel személyesen az intézeti irodában, vagy e-mailben jelezzék a   címen a végzési szándékukat. Az bocsátható záróvizsgára, aki előzetesen abszolutóriumot szerzett, vagyis jelentkezett az oktatásszervezőnknél kreditellenőrzésre. Szükséges továbbá igazolni a szakdolgozat DEA archívumba történt feltöltését, valamint azt, hogy nincs a hallgatónak könyvtári tartozása. Kreditellenőrzés határideje: 2019. december 23., tehát eddig a dátumig érvényes érdemjegyet kell szerezni minden hiányzó tárgyból.

Frissítés dátuma: 2020.05.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.